Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


  0 0

  Teljesen kifakadt! Barátai sem tudják, mi lelte az énekest.
  Teljesen kiborult Király L. Norbi! Az énekes a Facebook-oldalán írta ki magából gondolatait egy rendkívül kényes témában. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ócsárolt.

  Azok a lányok, akik nem vállalják fel magukat, mit képzelnek magukról? Hát milyen lelki sérült, alja söpredékek vagytok?

  - kezdte bejegyzésében Norbi, aki nem állt le, még durvábban folytatta a mocskolódást. Azt írja, őt is többször átverték már, amikor az interneten ismerkedett. Elege van abból, hogy vannak olyan lányok, akik más csajok képeit használják fel, csak hogy párra leljenek.

  Ezek mit gondolnak? (...)Előbb-utóbb kiderül minden!

  "Az ilyeneknek meg ha az a bajuk, hogy nem kapnak brét, menjenek el olyan pasikhoz, akik pénzért foltosra sz******* őket."

  Az énekes bejegyzését pillanatok alatt ellepték a hozzászólók. Voltak, akik bár egyetértettek az énekes véleményével, mégis arra kérték, válogassa meg a szavait. 

  Forrás. ripost.hu

  0 0

  Rónai Egon ötszörös édesapa lett! Három fia és egy lánya mellé megérkezett a legkisebb családtag, Vilmos is, a tévés családjában nagy a boldogság.
  – Mondhatnám, hogy rutinszerű volt a szülés, de ez nem igaz. Kedd este 18:06-kor született meg a fiam, és nem szeretnék giccses lenni, de nagyon elérzékenyültem. Az egy csoda, amikor ott volt a kezemben a fiam, vagy amikor láttam, hogy odateszik a kedvesem, Zsanett mellkasára – mondta az ATV műsorvezetője.

  – Nehéz szülés volt. Valószínűleg a vihar miatt lehetett, szegény Zsani tíz órán át vajúdott, de az első pillanat, amikor megláttuk a fiunkat, minden fájdalmat feledtetett. Természetesen Vilmos születésénél is bent voltam a szülőszobában, ahogyan a többi gyermekemnél is. Ha Zsanett külön kérte volna, hogy ne menjek be, akkor azt tiszteletben tartom, de úgy gondolom, hogy ez az összetartozás pillanata – mondta a tévés, aki azt is elárulta, hogy feleségére bízta a névválasztást. Ha minden rendben megy, akkor három nappal a születés után már otthon is lehet a pici a családjával, akit testvérei már nagyon várnak.
  A kis Vilmos 3950 grammal és 55 centivel jött világra. A tévésnek korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Gergely, majd új kedvesétől, Zsanettól 2012-ben a harmadik fia, Bertalan, majd 2014-ben lánya, Dorka.

  Forrás: blikk.hu

  0 0

  A színész és felesége közleményben jelentették be a szomorú hírt.
  Ben Stiller és Christine Taylor közleményben jelentették be, hogy 18 év együttélés és 17 év házasság után elválnak – írja a Daily Mail.

  A két színész azt írja, hatalmas szeretettel és tisztelettel hozták meg a döntést, hogy külön folytatják. Nyilatkozatukban hangsúlyozták, hogy továbbra is odaadó szülőként nevelik gyerekeiket, és arra kérték a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

  Stiller és Taylor 2000-ben házasodott össze, nem sokkal előtte a Heat Vision and Jack című tévéműsor forgatása alatt találkoztak. A párnak két gyermeke van: a 15 éves Ella Olivia Stiller, és a 12 éves Quinlin Dempsey Stiller.

  0 0

  Miközben Törőcsik Mari hónapok óta kórházban fekszik, az apró településen, ahol évtizedeken át a nyarakat töltötte családjával, egy emberként imádkoznak érte.
  A csendes Vas megyei településen mindenki pontosan tudja, hol van Törőcsik Mari háza. Amikor megtudták, hogy A Nemzet Színészéhez jöttünk, szinte mindenki aggodalommal a szemében mondta, mennyire várja már, hogy a művésznő feltűnjön újra a kisboltban.

  A helyiek mindenüket odaadnák, ha látnák, újra a település főutcáján sétál, ahogyan tette ezt hosszú évtizedek óta mindig, ha hetekre, hónapokra visszavonult a fővárosi hajszától.

  A velemi könyvtárba lépve a szemfüles látogatónak azonnal szembetűnhet, hogy a legelső polc felső sorában ott állnak a róla szóló könyvek. Az itt élőknek azonban ezek aligha bírnak új információkkal, hiszen ők közelebbről ismerik őt, mint azok, akik csak a könyvet forgatva szeretnének minél többet megtudni Törőcsikről.

  Hogy mit üzentek Velemről a betegeskedő legendának, és miként látják őt az ott élők, arról részletesen olvashatsz a szombaton megjelenő Ripost napilapban.

  0 0

  Pénteken egy fotón mutatta meg először a kisfiát Liptai Claudia - ma pedig már egy videó is előkerült.
  A Story magazin oldalára nemrég felkerült egy videó Liptai Claudiáról és a családjáról. Nézze meg Ön is, hogy bolondoznak a kis Marcival.

  0 0

   A mai napig lelkiismeret-furdalás gyötri Udvaros Dorottyát, aki úgy érzi, hogy hivatása miatt soha nem tudott elég időt tölteni fiával, Mátéval. A Nemzeti Színház társulatának állandó tagja a Mozsár Műhely pódiumestjén öntötte ki a lelkét a közönség előtt Szily Nórának. Bevallotta, hogy édesanyja, Dévay Camilla örökségét hozta magával.
  – Újrajátszottam az anyám életét, és pont úgy viselkedtem a fiam­mal, ahogyan édesanyám velem! Néha úgy éreztem, torokszorító ez az élmény, ezért kellett a segítség, de még úgy sem volt egyszerű – mondta a színésznő a pódiumon. – A pszichológiának nagyon komoly ága foglalkozik azzal, hogy ezeket a zsigerileg öröklött tulajdonságokat sikerüljön levetkőznünk. 

  Annak idején utána is jártam, mikor ráébredtem, hogy ugyanúgy nem tudom a gyerekemet rendesen nevelni, ahogy az én anyukám sem tudott engem. Máté már 25 éves volt, és még mindig gyötört a bűntudat, hogy nem tudtam eleget vele lenni. Borzasztó ez az érzés – fakadt ki Udvaros, aki kislányként tucatnyi idegen családnál élt, mert színész szülei nem tudtak kellőe­n odafigyelni rá. 

  Három­évesen például a békéscsabai színházban dolgoztak a szülei, ő egy családnál lakott. – Gyakran intézetben és családoknál laktam, egyszer megszöktem tőlük. Fogalmam sem volt, merre induljak, csak azt tudtam, hogy meg kell találnom a szüleimet. A sors fintora volt, hogy egyszer csak ott találtam magam a színészháznál! – idézte fel Udvaros, aki ma is cipeli a súlyos emlékeket.

  – A mai napig nem tudok megbocsátani édesanyámnak! Hiába tudom ésszel, hogy mit miért csinált, de a bennem élő gyermek képtelen elfogadni ezt. Nekem nem volt olyan anyukám, mint amilyet én szerettem volna – vallotta be Dorottya, aki pályája során néha ráébredt arra, hogy mennyire fontos a családja.

  – Első lázadásom az volt, amikor húsvéthétfőn nem voltam hajlandó bemenni próbálni, mert én készítettem az egész családnak az ünnepi menüt. Már rég benne voltam a mókuskerékben, de előtte soha nem mertem megtenni, hogy nemet mondjak a rendezőnek – mesélte Udvaros, aki ezek után csak ritkán mert hasonló rebelliókat elkövetni, hiszen ő is azt akarta, hogy az előadás a lehető legjobb legyen. Ez azonban súlyos áldozatokkal járt.

  Neki köszönheti a Kossuth-díjat

  Udvaros Dorottya viszonylag nagyon fiatalon kapta kézhez a kiváló művészeknek járó Kossuth-díjat, amelyet a mai napig inkább érez az édesanyja pályafutásának elismeréseként, mint sajátjának.

  – A Kossuth-díjat is édesanyám helyett kaptam, és azt is, hogy Bartis Attila Nyugalom című regényét színpadon és filmen is eljátszhattam, azt is anyukám intézte!

  Forrás: blikk.hu

  0 0

  Az érzékeny, vízhiányos bőr hidratálása nem egyszerű feladat, mindenképpen szükség van külső segítségre is - a probléma nem oldható meg csak vízivással -, így nagyon fontos, hogy megtaláljuk az erre legalkalmasabb kozmetikumot.
  A vízhiányos bőr valójában nem egy bőrtípus, hanem a bőr állapota, amely bármely bőrtípusnál - normál, száraz és zsíros - kialakulhat. A vízhiányt okozhatja az életmód, a külső környezeti tényezők, de a nem megfelelő bőrápoló készítmények használata is.

  Vízhiányos állapot bőrtípusunktól függően alakulhat ki. Felszíni vízhiány leginkább a zsíros és a száraz bőrnél fordulhat elő. Mélyrétegi vízhiány esetében pedig nemcsak a hámrétegen, hanem a bőr alsóbb rétegeiben, az irhában és a bőralján is jelentkeznek vízhiányos tünetek. A vízhiányról leggyakrabban a színtelen, sápadt, húzódó, érdes tapintású, mitesszeres bőr árulkodik. Jó tudni, hogy a környezeti hatások miatt is lehet dehidratált és érzékeny a bőrünk, így nem árt folyamatosan odafigyelni a megfelelő ápolásra.

  Mivel hasonló problémával küzdök - vízhiányos és érzékeny a bőröm -, gyorsan képbe került a Bioderma legújabb terméke - a Hydrabio Perfecteur SPF 30 -, amely kifejezetten a vízhiányos, érzékeny bőrűeken kíván segíteni. A termék azt ígéri, hogy használatával bőrünk hidratált lesz, visszanyeri természetes színét, bársonyosságát, üdeségét. Rózsaszín, púderes textúrája révén elfedi az apró ráncokat és egyenletesen ragyogóvá varázsolja a bőrt. UV/A és UV/B szűrőinek köszönhetően magas szintű védelmet nyújt a káros UV sugárzással szemben, és megakadályozza a korai bőröregedést is.  Mindezek láttán nem tudtam ellenállni, hogy kipróbáljam ezt a hidratáló krémet, főleg, hogy számomra a fényvédelem is nagyon fontos szempont az arcápolásnál.

  A krémet sminkalapnak szánja a gyártó, érdemes tehát annak használni. Az elején kissé zavart, hogy enyhén fényes lett tőle a bőröm - lehet, hogy másnak pont bejön a gyöngyházfényű ragyogás -, ám az alapozó megoldotta ezt a problémát is. Vigyázni kell, mert nem visel el bármilyen alapozót: volt, amelyikkel szemcsésedést okozott. Felkenésnél figyelni kell a mennyiségre és az alapos elosztásra is - előfordult, hogy nem figyeltem, és fehér foltokban nyomot hagyott a bőrömön. A krém állagával amúgy nem volt gondom, gyorsan beszívódott (nem volt ragacsos), majd kellemesen puha lett tőle a bőröm. Felkenés után egy-két perccel már jöhetett az alapozó is. Nem okozott semmiféle irritációt, sőt az illata sem volt zavaró. Tetszik a kiszerelése is, könnyen kinyerhető belőle a maradék. Szóval, engem meggyőzött, használni fogom hosszú távon is.

  Mindent összevetve bátran kijelenthetem, hogy vízhiányos bőrűeknek megváltás lehet ez a krém. Úgy gondolom, hogy aki olyan hidratálóra vágyik, amellyel a fényvédelem is kipipálható, annak jó választás lesz. Persze nem árt, ha az illető sminkel is, így az apró kellemetlenséget jelentő csillogás sem fogja zavarni.

  Forrás. hazipatika.com

  0 0

  A first lady külsejéről majdnem elterelte a figyelmet rendkívül modortalanul viselkedő férje a szicíliai G-7 csúcstalálkozón, de mire az internet megemésztette az Emmanuel Macron és Justin Trudeau közös sétájáról készült képeket, végre el lehetett kezdeni a zsebekben turkálni.
  A Popsugar írta meg, hogy Melania Trump (nem mellesleg elég szép) Dolce&Gabbana kabátja még az olasz divatház áraihoz képes is nagyon drága, 51 ezer dollárt, azaz úgy 14 millió forintot kérnek érte. A választás nyilván nem véletlen, a tervezők, Domenico Dolce és Stefano Gabbana rendszeresen emlékeztetik rajongóikat saját szicíliai gyökereikre. A cikkben azon lamentálnak, nem ízléstelen dolog-e a világ hét iparilag legfejlettebb országának találkozójára menni egy ilyen hivalkodó ruhában.
  El sem merjük képzelni, vajon ahhoz mit szólnának, milyen drága designer darabokat hord a magyar filmügyi biztos felesége, az üzletileg nem túl sikeres Vajna Tímea.

  Forrás: 24.hu

  0 0

  A műsorvezető még sosem volt ilyen távol a lányától, de teljes szívéből szurkol neki.
  Nehéz napokat él át Liptai Claudia, mivel kislánya, Panka, külföldre utazott egy versenyre, ráadásul nélküle. Claudiának minden oka megvan arra, hogy büszke legyen a lassan tizenegy éves Pankára, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. 

  A távollétet azonban a műsorvezető nehezen viseli, ami nem meglepő, hiszen a kislány életében először van nélküle külföldön versenyen.

  "Panka életében először van külföldön versenyen nélkülem.


  Én rosszabbul viselem, az tuti.

  Két döntőbe is bejutottak a társaival, úgyhogy hajrá csajok, hajrá magyarok!" - írta a Facebookon megosztott képhez Claudia.

  Itthon persze Claudia sem unatkozik: minden idejét leköti hét hónapos kisfia, Marcell, ráadásul amióta megkérték a kezét, egyre többször tervezgeti, milyen esküvőt is szeretne pontosan.

  0 0

  Hajdú Péter és szerelme nem mindennapi helyszínt választottak a romantikázáshoz, ugyanis még az országot is elhagyták.
  A showman egy ideje már nem rejtegeti szerelmét a kíváncsi szemek elől. Több közös fotót is posztoltak már mindketten a saját közösségi oldalaikra, legutóbb Olaszországból Csak úgy sugárzik róluk a boldogság.

  Forrás: Blikk

  0 0

  Az álmatlanság az egyik leggyakrabban keresett tünet a Google keresőben. A legújabb kutatási eredmények alapján úgy tűnik, ez a tünet is feliratkozott arra a listára, melyről azt mondhatjuk: fejben dől el.
  Azok az alanyok, akik álmatlanságban szenvednek, de csak placebót (hatóanyag nélküli tabletta) írtak fel számukra a probléma orvoslására, kipihentebbnek érzik magukat, mint azok, akik semmilyen kezelésben nem részesültek. A Sydney Egyetem kutatói az eredményeiket a Sleep Medicine folyóiratban publikálták.

  A kutatás során 13 korábbi tanulmány adatait vették alapul, amikben összesen 566 álmatlanságban szenvedő egyént vizsgáltak meg. Az összevont elemzés során két csoportra osztották őket, voltak, akik hatóanyagot nem tartalmazó gyógyszert, placebót kaptak, míg a másik csoport tagjai semmilyen kezelésben nem vettek részt. A placebót szedő alanyok nagyobb fejlődést mutattak elalvás terén, tehát egyszerűen már az is megoldhatja a problémánkat, ha úgy gondoljuk, hogy kezelésben részesülünk. 

  Dr. Ben Colagiuri, a tanulmány szerzője szerinte egyértelműen a placebó szedésének tudható be a fejlődés, nem pedig a kísérletben való részvétel tudata adott erőt a jobb alváshoz. Patrick Finan, a Johns Hopkins University School of Medicine pszichiátere és viselkedés kutatója a cikk kapcsán elmondta, hogy az álmatlanságot az elvárások és az észlelés alakítja ki, így nem meglepő, hogy a placebo hatásos alvás szempontjából. 

  Mindez az jelenti, hogy az alvás valószínűleg fejben dől el, hisz előfordult, hogy egy olyan egyén, aki átlagosan napi 4 órát aludt, de placebo tablettát kapott teljesen kipihentnek érezte magát szemben azzal, aki 7 óra alvás után sem volt megelégedve az alvás mennyiségével vagy épp annak minőségével.

  A jó alvás nagyon fontos, az álmatlanság legyengít, rövid távon koncentrációzavart okozhat, hosszabb távon elhízáshoz is vezethet, a későbbiekben pedig diabétesz és szívproblémák kialakulásához is hozzájárulhat.

  Forrás: vital.hu

  0 0

  Elárasztotta az internetet a Brad Pitt és Angeline Jolie lányáról, Shiloh-ról készült fotó, amin húgával és dadusukkal kosarazik.
  A hírek arról szólnak, hogy hiába szüleik válása, ők a drámát kerülve, vidáman kosaraznak. Nekünk azonban inkább az szúrt szemet, hogy mit visel a kisfiú. Shiloh ugyanis egy fekete, The Walking Dead feliratú pólóban játszik, ami kérdéseket vetett fel bennünk.

  Közismert, hogy a The Walking Dead egy zombis, horrorsorozat, amit hazánkban is 18-as karikával játszanak a tévében. Így kérdéses, hogy mit keres egy 10 éves kislányon a sorozatot reklámozó póló. Néha még a felnőtt szemeknek is túlságosan megrázó és brutális jelenetek láthatóak az epizódokban, így bátran kijelenthető, hogy nem éppen Shiloh korosztályának szól.

  Forrás: Blikk

  0 0

  A május sokaknak nagyszerű, sokaknak azonban nagyon rossz hónap volt, nem úgy a június. Ha szerencsés vagy, a nyár első heteiben megkezdheted az álmaid valóra váltását, ha pedig eközé a három csillagjegy közé tartozol, garantált lesz a sikered.
  Bika

  Kedves bikák, ebben a hónapban hagyjatok magatok mögött mindenféle félelmet, idegességet és kételyt, hogy újult erővel indulhassatok a sikerek felé. A hónap elején lehetőségetek lesz megváltoztatni a saját hozzáállásotokat és az emberek felétek való hozzáállását is, itt az ideje, hogy érzelmileg nyissatok feléjük és akkor a június lehet a szerelem hónapja számotokra.

  Skorpió

  A következő hónap sok kihívást rejthet még a számodra, de épp ezekre van most szükséged ahhoz, hogy csodás nyár állhasson előtted. A június minden lesz, csak éppen unalmas nem, akár a munkáról, akár a magánéletedről legyen szó, ha teljes szívből csinálod, nemcsak jól fogod érezni magad, de jelentős változásokat is véghez vihetsz majd. A hónap tizenötödik napja körül érdemes figyelni a legjobban, ekkor van a legnagyobb esélye annak, hogy valami jó történjen veled.

  Halak

  Habár a többi jegy szülöttei is sikeresek lesznek a munkájukban, a halaknak van a legnagyobb esélyük az előrelépésben. Ha fizetésemelést, vagy felelősségteljesebb pozíciót szeretnél, ezekben a napokban érdemes beszélned a főnököddel, azonban ne feledd, semmi nem hullik majd az öledbe, hiába kedveznek a körülmények, meg kell dolgoznod az előrelépésért.

  Forrás: Noizz.rs

  0 0

  Az alvásnak nem csak a feltöltődés a célja, hanem az agy megtisztítása és karbantartása is. 
  A Journal of Neuroscience-ben megjelent legfrissebb tanulmányból pedig kiderült, hogy ha az ember sokáig keveset alszik, agya egy idő után a még használatban lévő neuronokat és idegsejti kapcsolatokat is elkezdi törölni. A kutatók egyelőre nem tudják, hogy visszafordítható-e a folyamat.

  A Michele Bellesi, a Marche Műegyetem szakértője által vezetett csapat az agy alváshiányraadott reakcióit elemezte. A kísérlet során furcsa hasonlóságot fedeztek fel a kipihent és a keveset alvó egerek agyában.

  A testben minden sejt, így a neuronok is bizonyos időközönként megújulnak. A frissítést az idegsejtek közt elhelyezkedő sejtek, a neurogliák látják el, egészen pontosan a négy gliából két típus, a microgliák és az astrocyták.

  Előbbiek az elhasznált sejtek eltakarításáért, utóbbiak a szükségtelen szinapszisok, azaz kapcsolódási helyek törlésért, illetve az agy hálózatának újratervezésért felelősek. A tudósok egy ideje tudják, hogy az astrocyták alvás közben dolgoznak.

  Az új vizsgálat rámutatott: a tisztítás akkor is megtörténik, ha az egerek nem pihennek eleget. Ez egyáltalán nem jó hír, ugyanis a nem megfelelő időszakban elvégzett átalakítás pusztítással jár. Bellesi szerint alváshiány esetén az astrocyták valósággal megeszik a szinapszisokat.

  Kutatásukban a szakértők a 6-8 órát alvók, a véletlenszerűen felébresztettek, a szokásosnál 8 órával többet ébren lévők, illetve az 5 napon át folyamatosan ébren tartottak csoportjába osztották be a kísérleti egereket.

  Mikor a szakértők összehasonlították a különböző csoportok astrocytáinak aktivitását, a kipihent állatok szinapszisainak 5,7, míg a véletlenszerűen felébresztettek kapcsolatainak 7,3 százalékában fedezték fel a sejteket. A kialvatlan és a krónikus alváshiányban szenvedő rágcsálóknál jóval aktívabbak voltak az astrocyták – a kapcsolatok 8,4 illetve 13,5 százalékban voltak jelen. A sejtek azonban nem a feladatuknak megfelelően működtek, hanem a kapcsolatokat pusztították.

  A két kialvatlan egércsoport esetében a legrégebbi és legtöbbet használt szinapszisok tűntek el. Ez nem feltétlenül káros, sőt, akár hasznos is lehet. A további elemzés azt is felfedte, hogy a microgliák is tevékenyebbé váltak a krónikus alvásmegvonásos rágcsálóknál.

  Ez viszont már nyugtalanító, ugyanis korábban számtalan kutatás mutatott ki összefüggést a szabályozatlan microgliák és az Alzheimer-kór között.

  A figyelemreméltó eredmények ellenére sok kérdés megválaszolatlan maradt, például az, hogy a sejtek aktivitása és az alvás közti kapcsolat az embereknél is fennáll-e, illetve, hogy az alváshiány pótlása helyreállíthatja-e a károkat. Ezekre a későbbiekben keresnek választ a tudósok – írja a Science Alert.

  Forrás: faktor.hu

  0 0

  Ezek is előre jelezhetik a szív- és érrendszeri betegségeket.
  Egy új kutatás szerint összefüggés van a menopauza körüli hőhullámok és a szív- és érrendszeri betegségek között. Dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont kardiológusa arra hívta fel a figyelmet, hogy a szív- és érrendszeri problémákat ma már nem nevezhetjük férfibetegségeknek.

  A nők közel 70%-a tapasztal hőhullámokat, és közülük minden harmadik tartja ezeket komolynak vagy gyakorinak. Ezek valójában korábban is jelentkeznek, és inkább az utolsó termékeny években válnak nyilvánvalóvá. 

  A hőhullám érrendszeri betegséget jelezhet

  A Menopause című szaklapban publikált tanulmány szerint van kapcsolat a hőhullámok és a szív- és érrendszeri betegségek közt. A hőhullámok egyfajta jelzői az ilyen betegségek magasabb kockázatának. Pontosabban a hőhullámok és az endothel funkció mutatnak összefüggést.

  Az endothelium az erek belsejét borító egyrétegű laphám, működése pedig a kulcs az érelmeszesedés előrejelzéséhez. A kezeletlen érelmeszesedés olyan komoly kardiovaszkuláris betegségekhez vezethet, mint a szívinfarktus, szívelégtelenség vagy stroke. 

  Hőhullámok és artériák

  Egy amerikai kutatásban 272 nőt vizsgáltak meg, akik 40 és 60 év közöttiek. Volt köztük olyan, aki egyáltalán nem tapasztalta még a hőhullámokat, de volt olyan is, aki napi szinten élte át azokat. Ezen kívül nem dohányoztak, és nem voltak szív- és érrendszeri betegségeik. A hölgyeknél a hőhullámok élettani jeleit vizsgálták, vérelemzést végeztek náluk, és ultrahangos áramlásmérővel vizsgálták, hogyan reagálnak az artériák az értágulásra.

  Kiderült, hogy idősebb korban, 54 és 60 év közt nincs összefüggés a hőhullámok és az endothelium diszfunkciója közt. Ugyanakkor a fiatalabb nőknél, 40 és 53 év között a kapcsolat fennáll. Vagyis azoknak a fiatalabb középkorú nőknek, akik hőhullámokat tapasztalnak, gyengébben működik az érrendszerük. 

  Az arc változásain komoly problémák nyomait lehet lekövetni. Nézd meg, mi utal a betegségre!

  Forrás: femina.hu

  0 0

  Izgalmas fotó kering a a dögös fitneszkirálynőről az interneten! Mindenki elalélt a látványától!
  Újabb versenyen járt a világhírű magyar fitneszmodellünk, Kiss Virág! Tökéletesre formált idomait egy aprócska, kövekkel díszített bikiniben mutatta meg a közönségnek és a zsűrinek. Pillanatok alatt mindenkit levett a lábáról!

  Persze Virágról több felvétel is készült az eseményen, amelyek közül egyet az internetes rajongóival is megosztott.

  Mindenki elalélt Virág látványától! Elképesztően formás fenekétől megrengett a világháló képzeletbeli talaja is!

  V I R A G • KISS (@viragakiss) által megosztott bejegyzés,


  0 0

  Pásztor Erzsi piacozás közben mesélt magáról.
  Pásztor Erzsi egyik kedvenc étele a juhturós galuska, amit sok-sok kaporral bolondít meg, de nem ezzel a vallomással sikerült meglepnie a nézőket, amikor a közelmúltban a TV2 riportere, Kadlecsek Krisztián kísérte el őt az újpesti piacra.

  A Szomszédok egykori Janka nénijét nagy szeretettel fogadták az árusok, ő pedig szemmel láthatóan otthonosan mozgott közöttük, miközben beszerezte a finom ebédhez a hozzávalókat. A 80 éves színésznő a válogatás közepette egy meghökkentő dolgot is elárult magáról, amit eddig nem sokan tudtak róla, méghozzá azt, hogy szenvedélyesen szereti a kovászos uborkát.

  - A kovászos uborkát mindentől függetlenül meg kellett venni, mert én ezt ahhoz is megeszem, amihez nem passzol, meg előtte is és utána is, mert imádom, úgyhogy ebből minden mennyiség kell nekem - mesélte kedélyesen a Kossuth-díjas színésznő, majd azt is hozzátette, hogy a gyümölcsök közül az alma és a körte a kedvencei.

  Forrás: femina.hu

  0 0

  Alig ismerték egymást, semmit nem tudtak a másikról
  Újabb brit dokumentumfilm készült Diana hercegnő életéről és haláláról, és elképesztő titkokra derült fény. A hercegnő fiai és barátai is megszólaltak. Egyik legjobb barátja, Lana Marks még azt is elárulta, Diana csupán 12 alkalommal találkozott Károly herceggel az esküvő előtt!

  Szinte nem is ismerték egymást, mikor összeházasodtak. A korai leánykérésnek azonban az volt az oka, hogy a herceg apja, Fülöp herceg nagy nyomást gyakorolt a fiára. "Muszáj helyesen cselekedned!"

  Diana barátja teljesen megdöbbent, mikor bejelentették az esküvőt. Mégis, Diana a halála előtt azt mondta neki: "Igazán csak egy férfit szerettem életemben, és az Károly".

  Forrás: dailymail.co.uk

  0 0

  A stressz az egyik leggyakoribb és legártalmasabb civilizációs betegség, és bár ismerjük a jó stressz fogalmát is, a gyakorlatban inkább káros jelenségről beszélünk. 
  Ha ebből a 10 jelből bármit észlelsz magadon, érdemes elgondolkodni, hogy ez lehet a háttérben.

  1. Rossz alvás vagy álmatlanság

  2. Ok nélküli súlyváltozás

  3. Állandó idegességérzés

  4. Gyakori hangulatingadozás

  5. Romló koncentráció és memória

  6. Elveszted az érdeklődéseket minden és mindenki iránt

  7. Ingerlékeny és bizalmatlan vagy

  8. Gyakran kerülget a sírás

  9. Rágcsálod a szád vagy a körmödet

  10. Hajhullás

  Forrás: Blikk

  0 0
 • 05/27/17--04:05: 30 kilót fogyott Kozso
 • Sokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. 
  Az énekes elárulta, egyértelműen a gyógyszerek mellékhatása volt, hogy meghízott 130 kilóra. Szerette volna visszanyerni régi formáját, és mostanra 30 kilótól megszabadult. Az is kiderült, hogy teljesen jól érzi magát és napi 3 óra alvás is elegendő a frissességéhez. A TV2 Mokkájában beszélt minderről az énekes:


  0 0

  Hosszú idő után Saint-Tropez-ban találkozott újra Andy Vajna és Tímea. A fiatal feleség szemmel láthatóan jól érezte magát. Videóját több mint 13 ezren nézték meg. 
  Belevetette magát az éjszakába Vajna Tímea, és azt, hogy milyen jólérezte magát az Instagramján is megosztotta. A helyszínen Andy Vajna is ott volt, aki csupán néhány centiről nézte fiatal feleségét. Íme, a felvétel:

  Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,


  0 0

  A szexi lemezlovas legfrissebb fotóján elképesztő látványt nyújt!
  Voksán Virág nem tud hibázni! Bárhol, bármilyen helyzetben készülhetnek róla fotók, ő mindig a megszokott, vadító formáját hozza!Legfrissebb, Facebook-oldalára feltöltött fotójával ismét megrengette az internet képzeletbeli talaját.

  Szűk bodyba préselte hatalmas szilikonmelleit, amelyet óriási rajongótáborának kéjenc férfiegyedei is roppant nagy örömmel fogadtak!


  0 0

  A vizes, dagadt, ödémás láb jelensége mögött több ok is meghúzódhat, így mindenképpen szakorvoshoz kell fordulni a pontos diagnózisért. 
  Ödéma, vagyis szövetközti vizenyő akkor alakul ki, ha felbomlik a szövetközti folyadék termelődésének és elvezetődésének egyensúlya, és emiatt a szövetek közötti térben vizenyő szaporodik fel. 

  A jelenség koncentrálódhat csak egyetlen testrészre, de érinthet több szervet vagy testrészt is. Nagyon gyakran olyan, enyhébbnek, vagy természetesnek nevezhető okok miatt jelenik meg, mint a túl hosszú ideig tartó ülés, a túl sok sós étel fogyasztása, a premenstruációs szindróma vagy a terhesség.

  Mindemellett mellékhatásként is előfordulhat a „vizesedés”, hiszen okozhatnak ilyen problémát a magas vérnyomás gyógyszerek, a szteroidok, az egyes gyulladáscsökkentők, ösztrogén-tartalmú szerek, és bizonyos cukorbetegség gyógyszerek is.

  - Számos olyan betegség is van, amelynek egyik tünete az ödémák megjelenése. Ilyen például a májcirrózis, a vesebetegség, a láb vénáinak gyengesége és a szívelégtelenség. Ez utóbbi egy súlyos állapot, amely miatt a szív nem képes elég vért pumpálni a testbe, amelynek így nem biztosított a megfelelő oxigén- és tápanyag ellátása. Magának a szívelégtelenségnek is számos oka lehet, amelyek jórészt inkább időskorban fordulnak elő, ezért a szívelégtelenség is jellemzően az idősebbek betegsége – ismerteti dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont kardiológusa.  

  De miért jelenik meg az ödéma?

  Amikor a szervezet a szívelégtelenséggel találkozik, megpróbál tenni ellene. Ezért például adrenalin és noradrenalin hormont szabadít fel, amelyek növelik a pulzusszámot. Erre azért van szükség, mert a szív egyszeri pumpálásával csak kevesebb vért tud a szervezetbe juttatni, így az okos szervezet megpróbálja növelni a szívverések számát.

  Ezenkívül a vesék elkezdik visszatartani a sót és a vizet. Ez utóbbi növeli a keringő vér mennyiségét, vagyis némileg javítja a megromlott keringést, ugyanakkor terhet is ró a szívre. A növekvő teljesítmény miatt egyre romló szívelégtelenség miatt pedig a felesleges folyadék kilép a keringés rendszeréből és összegyűlik az egyes testrészekben – vagyis kialakul az ödéma. 

  Jellemzően először csak a bokák dagadnak be, később a lábszárak, súlyos esetben akár az egész láb. Ez tehát már egy komoly jelzés arra vonatkozólag, hogy a szívnek segíteni kell, hiszen az ödémásodás később érintheti a belső szerveket, a tüdőt, a májat, a gyomor-és bélrendszert is. 

  Mit lehet tenni ödémás tünetek észlelése után?

  - Elsősorban magát a szívelégtelenséget kell kezelni, így az általa okozott tünetek is enyhülnek. Pangásos szívelégtelenségben többnyire vízhajtókat adunk az ödéma csökkentésére és a magas vérnyomás kezelésére is – hangsúlyozza dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont kardiológusa.

  Ezenkívül sószegény diétát javaslunk a betegeknek és olyan ételek fogyasztását, amelyek vízhajtó hatással bírnak. Ilyen például a hagyma, a spárga, az ananász és a görögdinnye. 

  Számos betegség miatt kell a betegnek vízhajtót szednie - akár élete végéig. Olvasson tovább!

  A legfontosabb teendő azonban önmagunk folyamatos megfigyelése, hiszen ha fáradtságot, szapora pulzust, nehézlégzést, gyors súlynövekedést, hasi duzzadást, illetve ödémásodást tapasztaltalunk, csak az orvosi ellátás, az EKG, a vérnyomás kontroll és a szívultrahang vizsgálat teszi lehetővé az esetlegesen háttérben álló szívelégtelenség kezelését, illetve az akár végzetes szövődmények megelőzését. 

  Forrás: Kardioközpont 

  0 0

  Vajon mire utal az álomban megjelenő víz, és miben változtatja jelentését, hogy milyen jellegű?
  A víz számos formában megjelenik mindennapjainkban, így aztán nem is csoda, hogy az álmainkban ugyancsak előfordul. A vízzel kapcsolatos álmokra azonban érdemes felfigyelni, mert jelentésük, jóslatuk, üzenetük fontos lehet.

  Érdemes figyelni arra, milyen jellegű a víz, milyen állapotú, mi a funkciója az álomban. Ezek alapján más-más dolgot lehet következtetésként levonni az álomból.

  Víz álomban

  Víz - a víz alapvetően anyagi gyarapodást vetít előre.

  Tiszta víz -  a kristálytiszta víz szerencsét jósol.

  Zavaros víz - arra figyelmeztet, hogy olyasmi történhet, ami szomorúságot fog okozni, így még kivédhető is lehet.

  viz-kez
  Folyó - nyugalmat és sikereket ígér a tisztán, szépen hömpölygő folyó. A szennyezett vizű folyó viszont veszélyre figyelmeztet.

  Óceán - a belső lelki béke szimbóluma az álomban.

  Vízesés - váratlan örömöt harangoz be.

  Forrás: femina.hu

  0 0

  Közös fotó róluk!
  Gáspár Laci friss fotóját irigykedve bámuljuk, ugyanis új társával éppen motorozni indulnak...A kép alapján jó a hangulat, és nem is lehetne jobb szórakozás ilyen nagy hőségben, mint felpattanni az acélparipára és róni a kilométereket.